Nina
Prebil

Vodja pisarne

Nina Prebil je v Adventuri Investments zadolžena za podporo upravi, implementacijo in koordinacijo delovnih procesov.

Nina Prebil ima več kot 14 let izkušenj v organizaciji poslovnih procesov. Svojo karierno pot je začela kot novinarka za največjo slovensko komercialno televizijo in hitro ugotovila, da ji je področje vodenja in koordinacije ekip bližje. Adventuri Investments se je pridružila leta 2018 kot poslovna asistentka izvršnega direktorja in nato leta 2019 prevzela funkcijo vodje pisarne.

Nina Prebil je svojo kariero začela kot projektna novinarka na največji slovenski komercialni televiziji ProPlus. Na začetku se je spoznavala z veščinami kreativnega pisanja in opravljanja intervjujev. Kmalu je postala vodja projektnih novinarjev; med drugim je usklajevala tok dela in sodelovanje novinarske ekipe z drugimi oddelki. V tistem času je delala tudi na Hrvaškem. Po napredovanju na mesto kreativne producentke je koordinirala več manjših projektov, leta 2009 pa je prevzela funkcijo organizatorke produkcije dnevnih novic; koordinirala je snemalne ekipe ter skrbela za ustrezen potek dela v redakciji.

Leta 2010 je postala producentka v oddelku lastne produkcije, dve leti kasneje pa je napredovala na mesto namestnice izvršnega producenta. Med drugim je sodelovala pri implementaciji novih TV-formatov, obenem pa vodila priprave zaposlenih in nadzirala realizacijo tekočih projektov.

Po osmih letih se je odločila, da poišče nove izzive. Zaposlila se je v družbi BAS Production, kjer je bila zadolžena za organizacijo delovnih procesov in administracijo. Leta 2016 je napredovala na mesto asistentke uprave.

Kontakt

T: +386 (0)1 43 17 717

E: nina.prebil@adventura-investments.com